24. октобар 2010.

Pismo tati

četvrtak, 09.04.2009.
Subject: pismo tati

Ulazi otac u sobu svoje kćeri. Kćer nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo. Padaju mu na pamet najgore stvari. Drhtavim rukama otvara pismo i čita:

„Dragi tata, žao mi je što ti moram ovako reći da sam vas napustila i otišla sa svojim novim dečkom. Napokon sam našla istinsku ljubav! Ah, kada bi ga samo mogao vidjeti! Tako mu je slatka tetovaža i naušnice u nosu, i izgleda tako neustrašivo na svome velikom i brzom motoru! Ali nije samo to..... Napokon sam trudna! Abdul kaže da ćemo biti jako sretni u njegovoj kamenoj kućici usred šume i želi da imamo puno djece. To je naravno i moj san! Otkrila sam takodje da marihuana nije štetna. Zato smo odlučili da je sami uzgajamo za nas i naše prijatelje u slučaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U medjuvremenu se nadam da će znanost ubrzo otkriti lijek za sidu tako da se Abdul moze izlijećiti. Zaslužio je!
Dragi tatice, ne želim da budes zabrinut zbog mene. Imam vec 15 godina i znam vodit računa o sebi. Na kraju krajeva, Abdul je tako snažan i mudar jer ima 47 godina životnog iskustva. Vodi me kroz život i daje mi najbolje moguće savjete kad god trebam nesto odlućiti, kao na primjer kad sam odlućila prijeći na islam. Nadam se da ću uskoro doći da te posjetim, tako da ćes imati priliku upoznati svoje unuke!!

Tvoja najdraža kćer

P.S. Ma šalim se!!! Iskuliraj!!! Kod Marije sam. Samo sam ti htjela pokazati da postoje puno gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju prvog tromjesečja, koje ćes naći na vitrini.

Volim te!!!“

Нема коментара:

Постави коментар