8. фебруар 2012.

Pix Builder 2.1.4

 PixBuilder Studio je besplatan program za obradu slika, softver za digitalnu obradu fotografija, obradu slika i promenu veličine. Za digitalnu obradu fotografija, možete da koristite njegove brojne profesionalne funkcije.
PixBuilder Studio omogućava vam da koristite sledeće funkcije kolor menadžmenta: Brightness / Contrast menadžment, balans boja, i nivo manipulacije. Za profesionalne rezultate, možete da koristite funkciju krive. U PixBuilder Studiju, za profesionalnuobradu fotografija, možete manipulisati slikom sa kolor kanalima.
Takođe možete da koristite fleksibilnu transformaciju, izbor i upravljačke funkcije za crtanje složenih oblika i rasterske efekte ili da koristite ugrađene oblike za crtanje. Za ostale kompleksne ciljeve, možete da koristite ugrađene kvalitetne efekte, kao što su različite vrste zamućenja, izoštravanje i druge efekte. Korišćenjem veb sigurne palete i sačuvajte sa funkcijom za pregled, možete lako da kreirate veb grafiku u neki od najpopularnijih formata želite: JPEG, GIF, PNG i više.

Za druge potrebe, možete da koristite standardni skup grafičkih funkcija: rotiranje, promenu dimenzija, pečat alat, klon alat Četka, lečenje, kao i mnoge druge.Dockable interfejs koncept vam pomaže da organizujete svoj radni prostor prema Vašim individualnim željama i čini vaš rad efikasnijim.
Link do izdavača softwera: ovde
Link za preuzimanje: ovde

Нема коментара:

Постави коментар